Forum-Link from www.mindboards.net gets empty page

Any feedback to improve the content of this site is appreciated!
Post Reply
mrblp
Posts: 82
Joined: 02 Oct 2010, 14:33

Forum-Link from www.mindboards.net gets empty page

Post by mrblp » 25 Sep 2013, 13:40

Hello all,

Since September I often get a white page when opening http://www.mindboards.net and click the "Forums" button. I never observed this before. I am using firefox 24.0, ubuntu 12.04 or an android 4.3 mobile device.

As I often just take a short look into the forum I did not try to get in on any other way. Now I tried to open the tab via another way: Right click and "Open in new Tab" - that one is working. But I think there is something wrong with it.
Bye Marvin

- "I think you ought to know I'm feeling very depressed." - (Android Marvin in "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy" by Douglas Adams, 1978)

HaWe
Posts: 2500
Joined: 04 Nov 2014, 19:00

Re: Forum-Link from www.mindboards.net gets empty page

Post by HaWe » 25 Sep 2013, 13:43

the link I'm using is a https what-ever:
https://sourceforge.net/apps/phpbb/mindboards/

otherwise I get a white page too.

bungeshea
Posts: 207
Joined: 14 Aug 2011, 08:45
Location: Australia
Contact:

Re: Forum-Link from www.mindboards.net gets empty page

Post by bungeshea » 04 May 2014, 00:12

The current frames business on mindboards.net is pretty messy. I have a feeling that is is something to do with this. Perhaps we could look into implementing a better solution for the mindboards.net frontpages?

sebastiantrella
Site Admin
Posts: 13
Joined: 15 Sep 2014, 20:21

Re: Forum-Link from www.mindboards.net gets empty page

Post by sebastiantrella » 03 Nov 2014, 13:50

Is this still a problem?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests